Hurryet, 23 juin 2007

Publié le par Comité de soutien

Bravo Atilla Koç! This Is How You Introduce Turkey!

As it is, you’ve probably forgotten!  You may be asking “So who is this Atilla Koç”?  He’s our Minister of Tourism and Culture.  You know, that guy that keeps falling asleep at all the state functions, who snores while he’s sleeping, says the wrong thing all the time, the famous minister who’s the butt of all the jokes!

On the web site that his ministry maintains, Taner Akçam, that individual who betrays Turkey with each move he makes and who writes books and organizes conferences stating “Turks engaged in genocide against the Armenians”, is listed among famous Turkish writers.  Taner Akçam fled Turkey years ago.  He lives overseas, in the United States at this point, and gets fed by the Armenian lobby.  He vomits hate towards our country in all of his books and his speeches.   

Recently he deciphered the web site that was maintained by Murad Gümen who’s been defending the Turkish position on Armenian issues in the United States, and he revealed the latter’s identity which had been kept secret until now.  

This individual named Taner Akçam who has spent his life living outside of the country writing articles and giving conferences against Turkey is described to the entire world on our Ministry of Tourism and Culture’s web site like this:

“Researcher of history.  Born in Ardahan in 1953.  Graduate of the Middle East Technical University’s Faculty of Administrative Sciences.  Arrested in 1976 for engaging in propaganda for communist and Kurdish causes.  He escaped from prison in Ankara in 1977 and fled to Europe the same year.  He spent the years 1978-1995 as a political asylee working at the Institute for Social Sciences in Hamburg as a historian.  He has engaged in discourse over the Armenian issue in his writings and speeches. (Note, it says “engaged in discourse”.  Betrayal is now called “discourse”!)

Examples of his books:  Ulusal Kimlik ve Ermeni Sorunu (National Identity and the Armenian Problem).  Insan Haklari ve Ermeni Sorunu (Human Rights and the Armenian Problem).  Ermeni Tabusu Aralanirken (Cracking Open the Armenian Taboo)”

Our Ministry of Tourism and Culture has taken on the duty of introducing to the world this individual who escaped overseas, works in opposition to Turkey, betrayed his country and serves the Armenian lobby by promoting the position that “there was an Armenian genocide” all over the world!  And it does this using the most innocent of language.  

This is the way to make an “introduction”!

Doesn’t Attila Koç see any of this?  Where is the gentleman?

He’s most likely asleep!  Catching some “Zzzzz”s!



Texte original

Emin ÇÖLAŞAN

 ecolasan@hurriyet.com.tr

Aferin sana Atilla Koç! Türkiye böyle tanıtılır!


OLUR ya, unutmuşsunuzdur! "Kim bu Atilla Koç" diye sorabilirsiniz. Bizim Kültür ve Turizm Bakanı’dır. Hani şu her yerde, resmi toplantılarda bile horul horul uyuyan, uyurken horlayan, pot kırdıkça kıran, kara mizah konusu ünlü bakanımızdır!
 

Başında olduğu bakanlığın internet sitesinde, her çalışmasıyla Türkiye’ye ihanet eden, "Türkler Ermenilere soykırım yapmıştır" diye kitaplar yazan, konferanslar düzenleyen Taner Akçam isimli şahıs, ünlü Türk yazarları arasında tanıtılıyor. Taner Akçam yıllar önce Türkiye’den kaçtı. Yurtdışında, şimdi ABD’de yaşıyor ve Ermeni lobileri tarafından besleniyor. Kitaplarında ve konuşmalarında ülkemize kin kusuyor.

 

Son olarak ABD’de Ermeni konusunda Türk tezlerini savunan Murad Gümen’in internet sitesini kırdı ve bir süre öncesine kadar gizli tutulan kimliğini açıkladı. Gümen şimdi Ermenilerin boy hedefi.

Ömrünü Türkiye aleyhine yazılar yazarak, konferanslar vererek yurtdışında geçiren Taner Akçam isimli şahıs, bizim Kültür ve Turizm Bakanlığı internet sitesinde bütün dünyaya, hem de İngilizce olarak özetle şöyle tanıtılıyor:

 

"Tarih araştırmacısı. 1953 Ardahan doğumlu. ODTÜ İdari İlimler Fakültesi mezunu. Komünist ve Kürtçü propaganda yapmak suçundan 1976 yılında tutuklandı. 1977’de Ankara’da cezaevinden kaçtı ve aynı yıl Avrupa’ya gitti. 1978-1995 arasındaki siyasi sürgün yıllarında Hamburg Sosyal Bilimler Enstitüsünde tarihçi olarak çalıştı. Yazı ve konuşmalarında Ermeni sorununu tartıştı. (Dikkat ediniz, ’tartıştı’ diyor! İhanetin adı ’tartışmak’ olmuş!)

 

Bazı kitapları: Ulusal Kimlik ve Ermeni Sorunu. İnsan Hakları ve Ermeni Sorunu. Ermeni Tabusu Aralanırken."

 

Yurtdışına kaçan, Türkiye aleyhine çalışan, ülkesine ihanet eden, "Ermeni soykırımı vardır" tezini bütün dünyada savunup Ermeni lobilerine hizmet veren bu şahsı dünyaya tanıtma görevini bizim Kültür ve Turizm Bakanlığı üstlenmiş! Hem de en masum ifadelerle!

 

"Tanıtım" dediğin işte böyle olur!

 

Atilla Koç bunları görmüyor mu? Beyefendi nerede?

Büyük olasılıkla uykuda! Horul horul, mışıl mışıl!

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6763264.asp?yazarid=5&gid=61

                                                                   ***********

 

23 Haziran 2007

 

’Holdwater’ değil mi

 

 

 

ABD’de Türklerin lobicilik faaliyetlerinde iletişim kurdukları bir grup e-mailine yazı gönderen ve isminin gizli tutulmasını isteyen bir Türk derneği başkanı, Murad Gümen’in "Holdwater" olmadığını, Taner Akçam’ın yalan yanlış karalama kampanyalarına maruz kalmış sade bir karikatürist olduğunu savundu.

Holdwater’ın çok yakında websitesinde konuya aydınlık getireceğini ifade eden Türk derneği başkanı, "Holdwater şu anda Aruba’da eşi ile evlilik yıldönümü tatilinde. Kendisi tatilden döner dönmez konuya açıklık getirecek. Holdwater, Murad Gümen ile de temasa geçti. Avukatları gerekli işlemleri çok yakında yapacaklar" diye yazdı. Holdwater’ın Taner Akçam’ın iddiaları karşısında şimdiye kadar hiç yorum yapmamasına dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden ve her iki şahsı da yakından tanıyan kişi, "Nefret tüccarlarının Türk toplumunu susturmak için her türlü çabaya başvurduklarını, ABD’deki başarılı Türkleri hedef aldıklarını, Murad Gümen’in de bunun kurbanı olduğunu" söyledi.

 

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6764191.asp

 
 
 


Publié dans Journaux

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article